придумати твір-роздум на тему \"чому треба вивчати англійську мову\" обсяг одна сторінка пожайлуста!!!!
Ответ
5 (1 оценка)
2
vika787885 5 лет назад
Светило науки - 1 ответ - 10 раз оказано помощи
Як ви могли помітити, серед іноземних мов англійська стоїть на першому місці і вже давно вийшла на міжнародний рівень. Сьогодні повсюди використовується англійська мова - бізнес, подорожі, наука, навчання, інтернет, фільми і т.д. Англійська об'єднує людей та допомагає отримувати знання з великих джерел інформації.



Але щоб почати навчання, необхідно точно знати основні причини чому потрібно вчити англійську мову. Адже якщо визначити всі переваги володіння англійською, то у вас обов'язково з'явиться мотивація до навчання, і уроки будуть проходити набагато легше. А якщо ви ще сумніваєтеся, чи варто починати, тоді погляньте на 10 головних причин, для чого потрібно вчити англійську мову.

1. Англійська — найпопулярніша мова у світі.

Більше 1,3 млрд. людей розмовляють китайською, що робить цю мову незаперечним лідером. Однак англійська має набагато більше значення в світі. Якщо на китайській спілкуються тільки в КНР, то англійською говорить весь світ!

Якщо ви ще не знаєте, чи варто вчити англійську мову, то просто погляньте на статистику. 196 країн світу офіційно визнали англійську другою мовою. Це мова дипломатії, бізнесу, науки та інших важливих сфер. Сьогодні 1,5 млрд. людей вже знають англійську і приблизно 1 млрд. починають вчити. Чи будете ви одним з них?

Остались вопросы?